Αγγελίες για γράψιμο: κειμενογράφοι, content writers, bloggers, αρθρογράφοι

Οι αγγελίες που θα βρίσκεις εδώ είναι για κειμενογράφους, bloggers, αρθρογράφους, μεταφραστές,  δημοσιογράφους και γενικά, συγγραφείς. Αφορούν γράψιμο είτε ως εσωτερικός υπάλληλος ή εξ αποστάσεως, για πλήρη και μερική απασχόληση ή ακόμη και ως freelancer ανά project.

Δες εδώ τη σελίδα με όλες τις τελευταίες αγγελίες για γράψιμο!

Copywriter & Social Media Manager @Interweave

Αθήνα – Interweave is looking for a digital copywriter, a social media manager, a content creator, to create effective copy and use it across all channels, to manage thriving online communities.
Περισσότερα εδώ.

➡ Creative Copywriter & Content Manager @Value

Νέα Σμύρνη – Ζητά:
-1+ years of experience in marketing copy-writing ideally in a B2C or B2B company or creative agency
– Exceptional writing and proofreading skills, plus a deep understanding of brand marketing and marketing channels
– Great storytelling ability and an eye for detail
– Ability to adjust your tone based on your audience
– Experience working with agile teams, including quick adaptation and iteration
– Bachelor’s degree (Journalism, English, Creative Writing, Advertising or related field), or related certifications.
Περισσότερα εδώ.

➡ Αρθρογράφος – Δημοσιογράφος @DKG Development

Αθήνα για σταθερή εξωτερική συνεργασία.
Αντικείμενο: Σταθερή έρευνα, αρθρογραφία και συνεντεύξεις, για σειρά από εκδόσεις, που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική – ακίνητων κλάδους και κατασκευών και της οικονομίας στην Ελλάδα
Περισσότερα εδώ.

➡ Freelance Content Copywriter @Research

Πολλαπλές θέσεις (δες τις πόλεις παρακάτω), μερική απασχόληση. We are looking for smart and creative content writers to join our team. Position involves researching and writing original texts on various topics in English. Depending on the area of interest, you can specialize in book reports, article/movie reviews, and analytical reports in various spheres.
Περισσότερα για: [πάτησε στην πόλη που σε ενδιαφέρει]
Κρήτη, Ιωάννινα, Λάρισα, Πάτρα, Πειραιάς, Περιστέρι, Καλλιθέα

➡ Αρθρογράφος /Δημοσιογράφος @ Energy Line

Πειραιάς, Αττική. Η εταιρία επικοινωνίας Energy Line, ζητά αρθρογράφο/δημοσιογράφο, για σταθερή εξωτερική συνεργασία.
Αντικείμενο: Σταθερή έρευνα, αρθρογραφία και συνεντεύξεις, για σειρά από εκδόσεις, που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική & τους κλάδους υλικών και κατασκευών. Προϋποθέσεις: Σχετικό πτυχίο / Εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα Αρχιτεκτονικής & κατασκευών / Επαγγελματική εμπειρία σε σχετικά ΜΜΕ (τουλάχιστον 3 έτη) / Αντίστοιχες επαφές με προσωπικότητες του χώρου / Άριστη γνώση αγγλικών. Η εταιρία προσφέρει: Σταθερή και υποσχόμενη συνεργασία / Ικανοποιητικές αποδοχές / Άριστες συνθήκες
Περισσότερα εδώ.

➡ Δημοσιογράφους @ Teamwork

Καλλιθέα, Αττική. Η εταιρία Teamwork αναζητά για τα κεντρικά της γραφεία δημοσιογράφους για τη στελέχωση ομίλου site με αντικείμενο e-Shop, Επικαιρότητα και Αθλητισμό για σταθερή συνεργασία.

Αντικείμενο: Ρεπορτάζ, αρθρογραφία και συνεντεύξεις, για τους τομείς επικαιρότητα, αθλητισμός, θέματα e-shop, διεθνή, παρασκήνιο, σειρά από εκδόσεις, που σχετίζονται με τα ανωτέρω.

Η εταιρία προσφέρει: Σταθερή και υποσχόμενη συνεργασία / Ικανοποιητικές αποδοχές / Άριστες συνθήκες εργασίας.
Περισσότερα εδώ.

➡ Copywriter & Data Entry @ Sexopolis (remote)

Αθήνα, Αττική, εργασία από το σπίτι, μερική απασχόληση.
Προϋπηρεσία σε περιγραφές προϊόντων, κατηγοριών και ποιοτική παραγωγή κειμένου.
Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας, ομαδικό πνεύμα και συνεργασία με τον υπεύθυνο copywriter, συνέπεια στο προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο.
Θα πρέπει να υπάρχει δείγμα δουλειάς.
Εργασία 100% από το σπίτι, από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.
Περισσότερα εδώ.

➡ Press Officer/Copywriter @ Primetel (remote)

Λεμεσός, Κύπρος, εργασία από το σπίτι. Ζητά προϋπηρεσία 2 ετών και Αγγλικά/Ελληνικά.
Περισσότερα εδώ.

➡ Δημοσιογράφος @ AlphaNews.live 

Κύπρος – το διαδικτυακό portal του Alpha Κύπρου (AlphaNews.live) αναζητεί να προσλάβει Δημοσιογράφο με εμπειρία στην διαδυκτιακή ενημέρωση.
Περισσότερα εδώ.

 

Αν θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με το γράψιμο μα όσα ζητούν οι παραπάνω αγγελίες σου φαίνονται κινέζικα τότε ίσως καλύτερα να ξεκινήσεις από εδώ:

➡ Θέλω να γίνω αρθρογράφος
➡ Θέλω να γίνω κειμενογράφος
➡ Θέλω να γίνω επαγγελματίας blogger

Διάβασε ακόμη:

Πόσο να χρεώνω για το γράψιμο ως κειμενογράφος ή αρθρογράφος;

Το γράψιμο όπως και κάθε δημιουργική δουλειά δεν έχει τιμοκατάλογο. Αυτό όμως μπορεί να γίνει γιγάντιος πονοκέφαλος για κάποιον που ξεκινά και δεν έχει ιδέα από τις τιμές στην αγορά. Πόσο να χρεώσεις, πώς να χρεώσεις και τι ποσό έχει συνηθίσει ο πελάτης σου να πληρώνει;

Να παρατήσω τη δουλειά μου;

Η δουλειά απ΄το σπίτι και γενικά η δική σου δουλειά, είναι ένα όνειρο που επιτέλους καταφέρνεις κάπως να δρομολογήσεις. Πότε όμως είναι καλό να παραιτηθείς από την μόνιμη δουλειά σου και πότε όχι;

Κάνε τα γραπτά σου να ξεχωρίζουν

Το δικό σου κείμενο, οφείλει να ξεχωρίσει ακόμη κι αν μιλάει για το πιο βαρετό πράγμα. Διότι μόνο έτσι θα έχεις δουλειά. Εκτός από τα βασικά λοιπόν, που οφείλεις να τηρείς για να είναι σωστό το κείμενό σου, υπάρχουν και μερικά άλλα πράγματα που ίσως σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.

Απόφυγε αυτά τα λάθη ως freelancer

Ρίξε μια ματιά σε μερικά σημαντικά λάθη που ίσως κάνεις ως freelancer είτε σε σχέση με τους πελάτες σου, είτε με το περιβάλλον εργασίας ή ακόμη με τις χρεώσεις και τον τρόπο που κάνεις την ίδια τη δουλειά σου.

Θα ψώνιζες ποτέ από ανορθόγραφο e-shop;

Ένα e-shop ή μια επαγγελματική σελίδα με λάθη ή ατέλειες, συνειρμικά, υποσυνείδητα και ακαριαία θα διώξει τους περισσότερους πελάτες ή δυνητικούς πελάτες, από όσους τα εντοπίσουν.

SEO για συγγραφείς και αρθρογράφους. Οι κανόνες και οι τεχνικές.

Μάθε με απλά λόγια τί σημαίνει και πώς εφαρμόζεται το SEO από συγγραφείς και πώς να ξεχωρίσεις γράφοντας κείμενα φιλικά για τις μηχανές αναζήτησης αλλά πρωτίστως, για τους αναγνώστες.

 

Για την πρόοδό σου, τις επιτυχίες, τις απορίες σου και οτιδήποτε θέλεις να μοιραστείς, τα σχόλια είναι πάντοτε ανοιχτά ή μπορείς να μπεις στο γκρουπ Μεταξύ γραφιάδων by LWE και να πάρεις άμεσα απαντήσεις από τους γραφιάδες της παρέας.

 Καλή επιτυχία!

Ελλάδα

2 σχόλια στο “Αγγελίες για γράψιμο: κειμενογράφοι, content writers, bloggers, αρθρογράφοι”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *