e-BOOKS ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ

Μάθε νέες δεξιότητες στο επαγγελματικό γράψιμο, βελτίωσε τις γνώσεις σου, εξασκήσου και εμπλούτισε το γράψιμό σου με σύντομα μαθήματα σε μορφή ηλεκτρονικών βιβλίων!

Τα ηλεκτρονικά βιβλία του Live Write Earn  θα σε βοηθήσουν να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου στο δικό σου χρόνο, γύρω από συγκεκριμένα είδη της επαγγελματικής συγγραφής κειμένων για ηλεκτρονικά και συμβατικά μέσα.

Διάβασέ τα:

  • Αν δεν έχεις ιδέα από κειμενογραφία, διαφήμιση, blogging, αρθρογραφία και επαγγελματικό γράψιμο μα θέλεις να το κάνεις επάγγελμα και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις
  • Αν αποφάσισες να αλλάξεις επάγγελμα και να γίνεις συγγραφέας περιεχομένου, αρθρογράφος, blogger ή κειμενογράφος από το μηδέν γιατί σε συναρπάζει το γράψιμο
  • Αν είσαι ήδη επαγγελματίας της γραφής μα δεν νιώθεις αυτοπεποίθηση για τις ικανότητές σου και διστάζεις να στείλεις το βιογραφικό σου στο περιοδικό ή τη διαφημιστική εταιρεία που πάντα θαύμαζες
  • Αν δυσκολεύεσαι πολύ να ακολουθήσεις τις νέες απαιτήσεις της δουλειάς σου και  τα online trends της επαγγελματικής γραφής όπως τα διαφορετικά κείμενα που απαιτούν τα social media, τις  άπειρες ηλεκτρονικές διαφημίσεις και όσα άγνωστα προκύπτουν πλέον καθημερινά
  • Αν θέλεις να κερδίσεις νέους πελάτες ως freelancer συγγραφέας περιεχομένου ή κειμενογράφος και αποφάσισες να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να “ανοιχτείς” σε νέα είδη διαφημιστικών κειμένων που δεν γνωρίζεις όπως σενάρια για τηλεόραση και ραδιόφωνο
  • Αν έχεις τη δική σου επιχείρηση και απλά θέλεις να μάθεις πώς να γράφεις κείμενα για να τη διαφημίζεις

Τα  e-books:

Μάθε να γράφεις online άρθρα

E-books Επαγγελματικής Συγγραφής

Αν σου αρέσει το γράψιμο, αν τα posts σου στα social media καταλήγουν “σεντόνια”, αν συχνά σου αρέσει να αναλύεις τα υπέρ και τα κατά για κάθε τι που συμβαίνει, αν λατρεύεις να γράφεις blogs, λίστες και κριτικές, τότε τα online άρθρα μάλλον είναι το πεδίο σου και ίσως το μελλοντικό σου επάγγελμα.

Από blog posts και ηλεκτρονικές εκδόσεις, μέχρι εκπαιδευτικά και ενημερωτικά άρθρα, κάθε ηλεκτρονική σελίδα που ανανεώνει συχνά το περιεχόμενό της, χρειάζεται μόνιμους και αξιόπιστους αρθρογράφους.

Μα ακόμη κι αν έχεις ήδη το δικό σου blog που θέλεις να μετατρέψεις σε μόνιμη εργασία, ή έχεις τη δική σου επιχείρηση και θέλεις να βελτιώσεις τη θέση της στις μηχανές αναζήτησης με νέο, ενδιαφέρον και χρήσιμο περιεχόμενο, τότε ετοιμάσου για ένα ωραίο “ταξίδι” στη συγγραφή και τη φιλοσοφία των online άρθρων, μα και στη φιλοσοφία του content και του digital marketing.

Αγόρασέ το εδώ

 

Μάθε να γράφεις ραδιοφωνικά σενάρια

Ένα ηλεκτρονικό βιβλίο για να μάθεις και να εξασκηθείς στη συγγραφή ραδιοφωνικών σεναρίων έτσι ώστε να μπορείς να σταθείς επάξια δίπλα σε επαγγελματίες και πελάτες.

Θα μάθεις επίσης όλα τα πρακτικά γύρω από ένα ραδιοφωνικό σποτ, όπως τα κόστη για τη συγγραφή και την παραγωγή του, πώς να χρεώνεις τους πελάτες σου αν εργαστείς ως freelancer και γενικά, θα αποκτήσεις τη σφαιρική γνώση κάθε σταδίου, από τη σύλληψή του μέχρι τη στιγμή που το τελικό σποτ θα παιχτεί στο ραδιόφωνο. Ακόμη, θα αποκτήσεις μια γενική ιδέα της φιλοσοφίας της διαφήμισης ώστε να προσεγγίζεις σωστά κάθε διαφημιστικό σου κείμενο.

Διάβασέ το, εξασκήσου, ολοκλήρωσε τις ασκήσεις του και κράτησέ το για πάντα για να ανατρέχεις σε αυτό όποτε χρειάζεσαι έμπνευση ή καθοδήγηση!

Αγόρασέ το εδώ

 

Το blog σου γίνεται εργασία – The Blog Job

δωρεάν e-book εξώφυλλο το blog σου γίνεται εργασία

Το  άλλοτε The Blog Job είναι το πρώτο ebook του LiveWriteEarn. Διατίθεται μόνο ηλεκτρονικά, ενώ ήταν η πρώτη συγγραφική μου απόπειρα πάνω στο αντικείμενό μου, την κειμενογραφία και τη συγγραφή ηλεκτρονικών κειμένων.

Απευθύνεται σε αρχάριους του ηλεκτρονικού κειμένου και αποτελεί χρήσιμο βοήθημα ώστε κάθε άνθρωπος που αγαπά τη γραφή να μπορεί να δημιουργήσει από το μηδέν ένα επαγγελματικό blog και ένα αξιοπρεπές δημόσιο βήμα.

Στο εγχείρημα αυτό, περιλαμβάνονται επίσης κείμενα bloggers και επαγγελματιών της γραφής. Συγκεκριμένα, της Μαρίας Στραγαλινού από το paidikokouti.gr , της Αγγελικής Χρόνη από το happymumangie.gr , της Βασιλικής Αγγέλου και της Αγγελικής Τζαβάρα.

Το βιβλίο The Blog Job διατίθεται μόνο ηλεκτρονικά και δωρεάν.

UPDATE: Το αρχείο για να κατεβάσεις το δωρεάν e-book ήταν λάθος και αντικαταστάθηκε με το σωστό. Δοκίμασε πάλι να το κατεβάσεις (αν χρησιμοποίησες όλα τα downloads βάλε στο παρακάτω link, αυτό το κουπόνι με κωδικό: OUY430Z2H7).

Κατέβασέ το εδώ δωρεάν

 

Σημείωσε πως η λίστα των βιβλίων θα εμπλουτίζεται αρκετά συχνά ενώ μπορείς να επικοινωνείς μέσω της ειδικής φόρμας για τυχόν απορίες, επιπλέον συμβουλές ή και με τις προτάσεις σου για τα νέα e-book που θα ήθελες να δεις εδώ.

Καλή ανάγνωση!