Οι αγγελίες της εβδομάδας για γράψιμο

Το ινσάιτ: Κάτι η νέα σεζόν, κάτι που ήρθε η ανάπτυξη (γκούχου), οι αγγελίες έχουν αυξηθεί σημαντικά και μάλιστα για θέσεις επί πληρωμή. Δεν ξέρω αν θα είναι κάτι μόνιμο ή παροδικό, πάντως αν ψάχνεις δουλειά ή τέλος πάντων, καλύτερη δουλειά δες τις όσο είναι ακόμη καινούργιες!

Μεταξύ μας
Το κλειστό γκρουπάκι των γραφιάδων στο Facebook Μεταξύ γραφιάδων by LWE μεγαλώνει και εγώ πήζω ακόμη πιο πολύ. Βοηθήστε αν έχετε μια αγγελία ή ένα κείμενο για εδώ. Αν ταιριάζει με τα θέματά μας, θα χαρώ να το δημοσιεύσω με link, αναφορά, σέλφι, ότι θέλετε. 🙂

Πάμε λοιπόν να δούμε τις αγγελίες:
Οι αγγελίες της εβδομάδας, που ξεχώρισα και σου προτείνω για bloggers, αρθρογράφους, μεταφραστές, κειμενογράφους, δημοσιογράφους και γενικά, συγγραφείς. Πρόκειται για γράψιμο ως υπάλληλος ή εξ αποστάσεως, για πλήρη και μερική απασχόληση ή ανά project.

 

UPDATE: Δες εδώ τις νέες ανανεωμένες αγγελίες

 

!Αν έχεις άγνωστες λέξεις δες εδώ τη βασική ορολογία της δουλειάς μας και μάθε στα γρήγορα τις πρακτικές SEO και πώς να γράφεις κείμενα φιλικά στις μηχανές αναζήτησης! Πριν στείλεις βιογραφικό και δείγματα, μάθε τι κάνει ένα άρθρο αποτελεσματικό και τη βασική του φόρμα!

 
Για την πρόοδό σου, τις επιτυχίες, τις απορίες σου και οτιδήποτε θέλεις να μοιραστείς ή να αναλύσω, τα σχόλια είναι πάντοτε ανοιχτά ή μπορείς να μπεις στο γκρουπ Μεταξύ γραφιάδων by LWE και να πάρεις άμεσα απαντήσεις από τους γραφιάδες της παρέας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *