Οι αγγελίες της εβδομάδας για γράψιμο

Το ινσάιτ: Κάτι η νέα σεζόν, κάτι που ήρθε η ανάπτυξη (γκούχου), οι αγγελίες έχουν αυξηθεί σημαντικά και μάλιστα για θέσεις επί πληρωμή. Δεν ξέρω αν θα είναι κάτι μόνιμο ή παροδικό, πάντως αν ψάχνεις δουλειά ή τέλος πάντων, καλύτερη δουλειά δες τις όσο είναι ακόμη καινούργιες!

Μεταξύ μας
Το κλειστό γκρουπάκι των γραφιάδων στο Facebook Μεταξύ γραφιάδων by LWE μεγαλώνει και εγώ πήζω ακόμη πιο πολύ. Βοηθήστε αν έχετε μια αγγελία ή ένα κείμενο για εδώ. Αν ταιριάζει με τα θέματά μας, θα χαρώ να το δημοσιεύσω με link, αναφορά, σέλφι, ότι θέλετε. 🙂

Πάμε λοιπόν να δούμε τις αγγελίες:
Οι αγγελίες της εβδομάδας, που ξεχώρισα και σου προτείνω για bloggers, αρθρογράφους, μεταφραστές, κειμενογράφους, δημοσιογράφους και γενικά, συγγραφείς. Πρόκειται για γράψιμο ως υπάλληλος ή εξ αποστάσεως, για πλήρη και μερική απασχόληση ή ανά project.

Κειμενογράφος

Το πανεπιστημιακό εκπαιδευτικό κέντρο Epignosis ζητά κειμενογράφο με σχεδόν τέλεια Αγγλικά και εμπειρία στη δημιουργία περιεχομένου αλλά και στην κειμενογραφία. Δες την αγγελία.
Περισσότερα εδώ.

Online αρθρογράφος

Το mama365.gr αναζητά αρθρογράφο, για μόνιμη συνεργασία, πλήρους απασχόλησης, προκειμένου να στελεχώσει τη συντακτική του ομάδα.  Η εταιρία προσφέρει: Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών / Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης / Ευχάριστο, φιλικό, σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας / Ενασχόληση με έργα υψηλών απαιτήσεων.  Ο/η κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει
ευχέρεια κι εμπειρία στη σύνταξη / σημαντική εμπειρία στη χρήση των social media.
Περισσότερα εδώ.

Junior κειμενογράφος

H online διαφημιστική indigo social ζητά νέο κειμενογράφο. Η αγγελία είναι στα αγγλικά και το μόνο που δίνει είναι ένα τηλέφωνο.  Για δες: DO you love to write? Do you have excellent writing skills both in Greek and in English? If yes is your answer, and you can see yourself as a Junior Copywriter in a digital media advertising agency, apply now , 11:00-19:00.
Τηλέφωνο 210 8013354.

Δημοσιογράφοι

Εκδοτική εταιρεία ζητά δημοσιογράφους για μόνιμη απασχόληση (κείμενο, σύνταξη, internet, social media). Παρέχεται ασφάλιση.
Βιογραφικά στο e-mail: personnelstr@gmail.com με κωδικό «dim».

Junior Μεταφραστής & Μεταφραστής project manager

Η ACM Translations ζητά έναν νέο μεταφραστή και έναν συντονιστή έργων/μεταφραστών στο Σύνταγμα.
Περισσότερα εδώ.

Head Copywriter

Χρειάζονται κειμενογράφο για διαφημιστική στη Γλυφάδα με τέλεια γνώση Αγγλικών και αρκετά άλλα. Όμως φαίνεται σοβαρή. Δες την.
Περισσότερα εδώ.

Κειμενογράφος

Χρειάζονται κειμενογράφο με πείρα στο διαφημιστικό κείμενο για τα σούπερ μάρκετ Lidl στη Σίνδο Θεσ/κης. Πληρώνουν 1.000 μικτά και έχουν αρκετά λεπτομερή αγγελία. Διάβασέ τη.
Περισσότερα εδώ.

Συντάκτης για περιοδικό αυτοκινήτου / Αθήνα

Λέει: συντάκτης -ρια για περιοδικό/site Auto Τρίτη. Προσόντα: Επαφή και ενδιαφέρον για την επικαιρότητα, άριστη ικανότητα στον γραπτό λόγο, άνεση με τα social media, ευχέρεια στην παραγωγή κειμένου σε υπολογιστή Humor και συνέπεια. Κάτοικος Αθηνών/ Δυνατότητα για άμεση πρόσληψη / Προϋπηρεσία όχι απαραίτητη.
Προσφέρονται: Άμεση πρόσληψη/ Εκπαίδευση/ Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Η θέση αφορά 5μερη, 8ωρη απασχόληση στα γραφεία μας στο Ν. Ηράκλειο. Παρακαλούμε στο Θέμα της ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας, σημειώστε «για Auto Τρίτη». Στείλε ΑΜΕΣΑ, βιογραφικό στο  g_statha@autotriti.gr

Ερευνητής & συγγραφέας δοκιμίων

Σε θέλουν 5 ήμερες την εβδομάδα, με πτυχίο σε business, Marketing, HR για την έρευνα και συγγραφή δοκιμίων, τιμή 620€, συζητήσιμη , 2109653364, 11:00-19:00.

Ταξιδιωτικός αρθρογράφος / freelancer

Λέει: Τουριστικό portal και διαφημιστική εταιρεία στην Αράχωβα, με ιδιαίτερη δυναμική και σημαντικές προοπτικές στο χώρο, αναζητούν άμεσα κειμενογράφο/αρθρογράφο για συγγραφή ταξιδιωτικών άρθρων σε πλαίσιο κατ’ αποκοπή συνεργασίας. Απαραίτητη η εμπειρία στον χώρο της δημοσιογραφίας και της αρθρογραφίας ταξιδιωτικών άρθρων και advertorials. Απαραίτητη η γνώση στησίματος άρθρων σε διαχειριστικό πρόγραμμα (CMS). Επιθυμητή η γνώση Αγγλικών.
Τηλ: 6973 /374956 , 10 :00 – 18 :00 , 10:00-18:00

Κειμενογράφος ραδιοφωνικών

Λέει: ζητείται κειμενογράφος διαφημιστικών μηνυμάτων ραδιοφώνου για 8ωρη πενθήμερη απασχόληση. Βιογραφικά στο email: petros @ correct . gr

Αρθρογράφοι & Δημοσιογράφοι

Λέει: έμπειροι, με άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας για Site, αποστείλετε βιογραφικό στο e-mail: intersite1976@gmail.com , 08:00-20:00

Creative digital copywriter

Ζητά έμπειρο και δημιουργικό συγγραφέα διαφημιστικών κειμένων με πείρα και άλλα πολλά. Δες την αγγελία αν το ‘χεις γιατί θα σου αρέσει! Περισσότερα εδώ.

Με τις εθελοντικές εργασίες δεν τα πάω πολύ καλά αλλά αυτή είναι ειδική περίπτωση:

Εθελοντής Δημοσιογράφος για την Ελληνική Λέσχη Βιβλίου

Λέει: Η Ελληνική Λέσχη Βιβλίου αναζητά εθελοντή δημοσιογράφο. Η Δημοσιογραφία δεν είναι απλώς ένα συναρπαστικό επάγγελμα, αλλά ένα λειτούργημα που βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Είναι η “τέταρτη εξουσία”. Ευκαιρία να την εξασκήσεις.
Επικοινωνία: [Click Here To Join], www.elbi.gr/
Τι θα κάνεις: Πολιτιστικό-κοινωνικό  ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και έρευνα για την μετάδοση των προγραμμάτων και εκδηλώσεων της Λέσχης στο κοινό. Θα ασχολείσαι με την  επικαιρότητα του Οργανισμού και την δημοσίευσή της. Τι χρόνο πρέπει να αφιερώσεις: Πρωινά ή/και απογεύματα, προσαρμόσιμο ωράριο, συνεχές ή μη. Αν σε ενδιαφέρει, δες περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

UPDATE: Δες εδώ τις νέες ανανεωμένες αγγελίες

 

!Αν έχεις άγνωστες λέξεις δες εδώ τη βασική ορολογία της δουλειάς μας και μάθε στα γρήγορα τις πρακτικές SEO και πώς να γράφεις κείμενα φιλικά στις μηχανές αναζήτησης! Πριν στείλεις βιογραφικό και δείγματα, μάθε τι κάνει ένα άρθρο αποτελεσματικό και τη βασική του φόρμα!

 
Για την πρόοδό σου, τις επιτυχίες, τις απορίες σου και οτιδήποτε θέλεις να μοιραστείς ή να αναλύσω, τα σχόλια είναι πάντοτε ανοιχτά ή μπορείς να μπεις στο γκρουπ Μεταξύ γραφιάδων by LWE και να πάρεις άμεσα απαντήσεις από τους γραφιάδες της παρέας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *