Οι αγγελίες της εβδομάδας για γράψιμο

UPDATE: Δες εδώ τις νέες ανανεωμένες αγγελίες

Το ινσάιτ:
Παραδόξως, το φθινόπωρο μπαίνει λίγο πιο δυνατά για τη δουλειά των συγγραφέων διότι είναι η πρώτη φορά που δεν έβγαλα τα μάτια μου να ψάχνω με τις ώρες αγγελίες.

Το κράξιμο:

Η φιλανθρωπική διάθεση εκ μέρους των δυνητικών εργοδοτών συνεχίζεται με πολλούς, πάρα πολλούς από αυτούς να συνεχίζουν να θέλουν να μοιράσουν δόξα αντί για αμοιβή.
Ε, λοιπόν σου έχω μια συμβουλή. Αν είναι να γράφεις δωρεάν για να σε μάθουν, επέλεξε εσύ που θα γράφεις. Αν γράφεις καλά, δώσε τα κείμενά σου σε ένα μεγάλο website ή blog και πάρε αληθινή δόξα αντί να κοσμείς ένα άγνωστο website που ζήτημα αν θα σε δει ποτέ κανείς. 
Γράψε το καλύτερο κείμενό σου και ξεκίνα να το στέλνεις στις σελίδες που εσύ διαβάζεις και αγαπάς. Δήλωσέ το ξεκάθαρα ότι δεν θέλεις αμοιβή, παρά μόνο να αναφερθεί το όνομά σου και να το προσθέσεις στο portfolio σου. Αν γράφεις καλά, πολύ σύντομα θα το δεις δημοσιευμένο.

Κι αν γράφεις πολύ καλά, μη φοβάσαι τίποτα. Δημοσίευε τα κείμενά σου απλά στο blog σου και άσε το internet και το μαγικό κουμπάκι του share να κάνουν τα μαγικά τους.

 

Τα καλά νέα:
Το κλειστό γκρουπάκι των γραφιάδων στο Facebook Μεταξύ γραφιάδων by LWE μεγαλώνει. Πήζω άσχημα αυτόν τον καιρό για να πολυασχοληθώ γενικά αλλά μου αρέσει τρελά που μπορείς να ρωτήσεις κάτι, ένα ορθογραφικό ρε αδερφέ ή ένα εργαλείο και αμέσως έχεις μια απάντηση και ένα κάρο λύσεις.

Αν αποφάσισες ξαφνικά ότι θέλεις να γίνεις κι εσύ αρθρογράφος, κειμενογράφος, blogger ή συγγραφέας, έλα στο γκρουπ και ξεκίνα να ρωτάς ή απλά, να διαβάζεις. Θα το βρεις πολύ χρήσιμο.

Πάμε λοιπόν να δούμε τις αγγελίες:
Σημείωσε μόνο πως εάν έχεις ξαναδεί κάποια αγγελία μην μασήσεις, κάποιες ανανεώθηκαν ακριβώς όπως είχαν ξαναμπεί.

Οι αγγελίες της εβδομάδας, που ξεχώρισα και σου προτείνω για bloggers, αρθρογράφους, μεταφραστές, κειμενογράφους, δημοσιογράφους και γενικά, συγγραφείς. Πρόκειται για γράψιμο ως υπάλληλος ή εξ αποστάσεως, για πλήρη και μερική απασχόληση ή ανά project.

Στα Ελληνικά

Κειμενογράφος @ Paloma Tours

Ζητείται Νέος ή Νέα, ΑΥΣΤΗΡΩΣ εώς 35 ετών, copywriter για να αρθρογραφεί σε site σχετικό με τον τουρισμό και να εχει persuasive skills για παραγωγή briefs και press releases.
Περισσότερα εδώ.

Δημοσιογράφος

Δημοσιογραφο Οικονομικού η Πολιτικού Ρεπορτάζ, με ανάλογη εμπειρία ζητεί γνωστή εφημερίδα. Θα ληφθεί υπόψη η ύπαρξη πτυχίου, επικοινωνιακής ικανότητας και καλού κειμένου.
Περισσότερα εδώ.

Αρθρογράφοι, πλήρης απασχόληση

Ενημερωτικό ναυτιλιακό portal στον Πειραιά ζητεί αρθρογράφους για πλήρη απασχόληση, με άριστη γνώση MS Office, internet, Social Media και αγγλικών, βιογραφικά στο e-mail: hr@sqemarine.com

Δημοσιογράφοι με social γνώσεις, πλήρης απασχόληση

α. Εκδοτική ταιρεία στη Μεταμόρφωση ζητεί δημοσιογράφους για μόνιμη απασχόληση (σύνταξη, Internet, social media), βιογραφικά e-mail: personnelstr@gmail.com (cod. bim)

β. Δημοσιογράφος ζητείται για να αναλάβει το site και τα social media γυναικείου περιοδικού (face book, instantgram), απαραίτητη αντίστοιχη προϋπηρεσία, Internet, social media), βιογραφικά e-mail: personnelstr@gmail.com (cod. dsp)

 

Δημοσιογράφοι – κειμενογράφοι

Δημοσιογράφοι – κειμενογράφοι ζητούνται για ιατρικό portal, απαραίτητο μπλοκ παροχής υπηρεσιών, αποστείλετε βιογραφικό στο e-mail: editor@life2day.gr

Συντάκτης

Εκδοτική εταιρεία στο Κορωπί ζητεί συντάκτη, με εμπειρία στο χώρο των εντύπων λιανικού εμπορίου, βιογραφικά e-mail: hr@compupress.gr ΚΩΔ. MIMAR 0916

 Στα Αγγλικά

28 life magazines that pay writers

 

UPDATE: Δες εδώ τις νέες ανανεωμένες αγγελίες

 

!Αν έχεις άγνωστες λέξειςδες εδώ τη βασική ορολογία της δουλειάς μας και μάθε στα γρήγορα τις πρακτικές SEO και πώς να γράφεις κείμενα φιλικά στις μηχανές αναζήτησης.

!Πριν στείλεις βιογραφικό και δείγματα,μάθε τί κάνει ένα άρθρο αποτελεσματικό και τη βασική του φόρμα!

Για την πρόοδό σου, τις επιτυχίες, τις απορίες σου και οτιδήποτε θέλεις να μοιραστείς ή να αναλύσω, τα σχόλια είναι πάντοτε ανοιχτά ή μπορείς να μπεις στο γκρουπ Μεταξύ γραφιάδων by LWE και να πάρεις άμεσα απαντήσεις από τους γραφιάδες της παρέας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *