Οι αγγελίες της εβδομάδας για γράψιμο

UPDATE: Δες εδώ τις νέες ανανεωμένες αγγελίες

Το ινσάιτ:
Παραδόξως, το φθινόπωρο μπαίνει λίγο πιο δυνατά για τη δουλειά των συγγραφέων διότι είναι η πρώτη φορά που δεν έβγαλα τα μάτια μου να ψάχνω με τις ώρες αγγελίες.

Το κράξιμο:

Η φιλανθρωπική διάθεση εκ μέρους των δυνητικών εργοδοτών συνεχίζεται με πολλούς, πάρα πολλούς από αυτούς να συνεχίζουν να θέλουν να μοιράσουν δόξα αντί για αμοιβή.
Ε, λοιπόν σου έχω μια συμβουλή. Αν είναι να γράφεις δωρεάν για να σε μάθουν, επέλεξε εσύ που θα γράφεις. Αν γράφεις καλά, δώσε τα κείμενά σου σε ένα μεγάλο website ή blog και πάρε αληθινή δόξα αντί να κοσμείς ένα άγνωστο website που ζήτημα αν θα σε δει ποτέ κανείς. 
Γράψε το καλύτερο κείμενό σου και ξεκίνα να το στέλνεις στις σελίδες που εσύ διαβάζεις και αγαπάς. Δήλωσέ το ξεκάθαρα ότι δεν θέλεις αμοιβή, παρά μόνο να αναφερθεί το όνομά σου και να το προσθέσεις στο portfolio σου. Αν γράφεις καλά, πολύ σύντομα θα το δεις δημοσιευμένο.

Κι αν γράφεις πολύ καλά, μη φοβάσαι τίποτα. Δημοσίευε τα κείμενά σου απλά στο blog σου και άσε το internet και το μαγικό κουμπάκι του share να κάνουν τα μαγικά τους.

 

Τα καλά νέα:
Το κλειστό γκρουπάκι των γραφιάδων στο Facebook Μεταξύ γραφιάδων by LWE μεγαλώνει. Πήζω άσχημα αυτόν τον καιρό για να πολυασχοληθώ γενικά αλλά μου αρέσει τρελά που μπορείς να ρωτήσεις κάτι, ένα ορθογραφικό ρε αδερφέ ή ένα εργαλείο και αμέσως έχεις μια απάντηση και ένα κάρο λύσεις.

Αν αποφάσισες ξαφνικά ότι θέλεις να γίνεις κι εσύ αρθρογράφος, κειμενογράφος, blogger ή συγγραφέας, έλα στο γκρουπ και ξεκίνα να ρωτάς ή απλά, να διαβάζεις. Θα το βρεις πολύ χρήσιμο.

Πάμε λοιπόν να δούμε τις αγγελίες:
Σημείωσε μόνο πως εάν έχεις ξαναδεί κάποια αγγελία μην μασήσεις, κάποιες ανανεώθηκαν ακριβώς όπως είχαν ξαναμπεί.

Οι αγγελίες της εβδομάδας, που ξεχώρισα και σου προτείνω για bloggers, αρθρογράφους, μεταφραστές, κειμενογράφους, δημοσιογράφους και γενικά, συγγραφείς. Πρόκειται για γράψιμο ως υπάλληλος ή εξ αποστάσεως, για πλήρη και μερική απασχόληση ή ανά project.

 

UPDATE: Δες εδώ τις νέες ανανεωμένες αγγελίες

 

!Αν έχεις άγνωστες λέξειςδες εδώ τη βασική ορολογία της δουλειάς μας και μάθε στα γρήγορα τις πρακτικές SEO και πώς να γράφεις κείμενα φιλικά στις μηχανές αναζήτησης.

!Πριν στείλεις βιογραφικό και δείγματα,μάθε τί κάνει ένα άρθρο αποτελεσματικό και τη βασική του φόρμα!

Για την πρόοδό σου, τις επιτυχίες, τις απορίες σου και οτιδήποτε θέλεις να μοιραστείς ή να αναλύσω, τα σχόλια είναι πάντοτε ανοιχτά ή μπορείς να μπεις στο γκρουπ Μεταξύ γραφιάδων by LWE και να πάρεις άμεσα απαντήσεις από τους γραφιάδες της παρέας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *