Οι αγγελίες της εβδομάδας για γράψιμο

Το ινσάιτ:
Ναι, είναι καλοκαίρι, ναι, οι αγγελίες μειώνονται αλλά για όνομα, πλέον χρειάζεσαι ώρες για να βρεις μία που να αξίζει. Και τα websites/portals/blogs/brands κατά χιλιάδες στο web. Ειλικρινά, δεν είχα ιδέα πόσος κόσμος γράφει τσάμπα για να κάνει καριέρα ή για να έχει δουλειά αύριο.

Το κράξιμο:

Το ξέρω ότι το success porn ευδοκιμεί σε καιρούς κρίσης, το ξέρω ότι όπου γυρίσεις θα δεις παντού γλυκούληδες γραφιάδες, πρώην αποτυχημένους που έγιναν εκατομμυριούχοι εν μια νυκτί με το startup τους ή μόνο από σεμινάρια, τη σελίδα τους στο Instagram ή το Snapchat, το ξέρω ότι όλοι σου υπόσχονται συνεργασίες αμισθί, ιδέες και κόλπα για πολλά λεφτά, αλλά σκέψου το, πόσα χρόνια ακόμα θα γράφεις τσάμπα;
Θα πρότεινα λοιπόν, η κύρια εργασία σου να είναι απ΄αυτές με τους κανονικούς μισθούς, που σου επιτρέπουν να ζεις αξιοπρεπώς κι άσε για τις ελεύθερες ώρες σου τις υπόλοιπες προσπάθειες και τα όνειρα. Είναι κρίμα τόσος κόσμος να δουλεύει τόσο πολύ και για σχεδόν καθόλου χρήματα.

Τα καλά νέα:
Το πείραμα με το κλειστό γκρουπ στο Facebook Μεταξύ γραφιάδων by LWE δείχνει πολύ ελπιδοφόρο. Η συμμετοχή αλλά και τα χρήσιμα που έχουμε πάρει όλοι οι γραφιάδες από τις πρώτες κιόλας μέρες είναι απίστευτα. Αν θες συζήτηση σε πραγματικό χρόνο, απαντήσεις σε χρεώσεις, ιδέες και εργαλεία για το γράψιμό σου ή βοήθεια για να στείλεις βιογραφικό στην πρώτη σου δουλειά, ρίξε μια ματιά.

Πάμε λοιπόν:

Οι αγγελίες της εβδομάδας, που ξεχώρισα και σου προτείνω για bloggers, αρθρογράφους, μεταφραστές, κειμενογράφους, δημοσιογράφους και γενικά, συγγραφείς. Πρόκειται για γράψιμο ως υπάλληλος ή εξ αποστάσεως, για πλήρη και μερική απασχόληση ή ανά project.

UPDATE: Δες εδώ τις νέες ανανεωμένες αγγελίες

 

!Αν έχεις άγνωστες λέξειςδες εδώ τη βασική ορολογία της δουλειάς μας και μάθε στα γρήγορα τις πρακτικές SEO και πώς να γράφεις κείμενα φιλικά στις μηχανές αναζήτησης.!Πριν στείλεις βιογραφικό και δείγματα,μάθε τί κάνει ένα άρθρο αποτελεσματικό και τη βασική του φόρμα!

 

Για την πρόοδό σου, τις επιτυχίες, τις απορίες σου και οτιδήποτε θέλεις να μοιραστείς ή να αναλύσω, τα σχόλια είναι πάντοτε ανοιχτά ή μπορείς να μπεις στο γκρουπ Μεταξύ γραφιάδων by LWE και να πάρεις άμεσα απαντήσεις από τους γραφιάδες της παρέας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *