Οι αγγελίες της εβδομάδας για γράψιμο

Το ινσάιτ: Η αλήθεια είναι ότι ίδρωσα για να βρω μερικές αγγελίες της προκοπής επί πληρωμή. Αντίθετα, η αγορά σφύζει από αναζήτηση εθελοντών γραφιάδων που θα έχουν πλήθη κόσμου στα πόδια τους ΑΝ επιλεχθούν.

Η συμβουλή μου παραμένει: αν δεν καίγεσαι να προσθέσεις μερικά ακόμη κείμενα στο βιογραφικό σου, ΜΑΚΡΙΑ. Όχι επειδή σχεδόν σίγουρα θα είναι χάσιμο χρόνου αλλά και επειδή χαλάς την πιάτσα, μηδενίζεις την αξία του καλού κειμένου και κυρίως,  κακομαθαίνεις υποψήφιους εργοδότες.

Μεταξύ μας: Όλοι όσοι συνεργαστείς εθελοντικά για γράψιμο κειμένων, θεωρούν αυτόματα ότι είναι οι μέντορές σου και σε εκπαιδεύουν με τοn μοναδικό τρόπο που ξέρουν: επεμβαίνοντας στα κείμενά σου.
Οπότε ακόμη κι αν αποφασίσουν μελλοντικά να πληρώσουν για κείμενα, η επέμβασή τους θα είναι πια δεδομένη σε όλους και θα καταστρέφει τη δουλειά και την όρεξή μας.
Μη δημιουργήσεις άλλο ένα τέρας λοιπόν! 🙂

Πάμε να δούμε τις αγγελίες:
Οι αγγελίες της εβδομάδας, που ξεχώρισα και σου προτείνω για bloggers, αρθρογράφους, μεταφραστές, κειμενογράφους, δημοσιογράφους και γενικά, συγγραφείς. Πρόκειται για γράψιμο ως υπάλληλος ή εξ αποστάσεως, για πλήρη και μερική απασχόληση ή ανά project.

Creative Copywriter για το MadTV

Η αγγελία είναι στα Αγγλικά και λογικό καθώς η άψογη Αγγλική είναι ένα από τα προσόντα της αγγελίας. Σου παραθέτω λοιπόν: The role of Creative and Copywriting is exciting, varied and constantly evolving. We are an established youth media organisation and are looking for an experienced person that can self-create presentations that get clients excited and artistically direct their implementation. Μπες στον σύνδεσμο παρακάτω να δεις όλη την αγγελία.
Περισσότερα εδώ

 

Κειμενογράφος – Social Media στο thewebster.gr

Το από ύποπτο έως εξοργιστικό με αυτήν την αγγελία είναι πως πρέπει να είσαι έως 30 ετών. Κατά τ’ άλλα, δραστηριοποιούνται στον τομέα του Digital Marketing, ψάχνουν κάποιον/α για πλήρη ή μερική απασχόληση με επιθυμητή εμπειρία στο χώρο της δημοσιογραφίας ενώ μπορείς να δουλεύεις κι απ΄το σπίτι σου. Για αποστολή βιογραφικού και δείγματα κειμένων στείλε στο bio@thewebster.gr

 

Δημοσιογράφος – συντάκτης

Απλά παραθέτω: συντάκτης για μόνιμη συνεργασία σε γνωστή ιστοσελίδα lifestyle, συζητήσιμη
6977693664

 

Εξωτερικοί αρθρογράφοι για dating

Δημοφιλές dating advice site / ικανοποιητικές αμοιβές/ απαραίτητα δείγματα εργασίας/ περιοχή Νέα Χαλκηδόνα/ αποστολή βιογραφικού στο e-mail: info@cyberwork.gr

 

Δυστυχώς αυτές οι ολίγες αγγελίες για την ώρα. 🙂

Διάβασε ακόμη:

Πόσο να χρεώνω για το γράψιμο ως κειμενογράφος ή αρθρογράφος;

Το γράψιμο όπως και κάθε δημιουργική δουλειά δεν έχει τιμοκατάλογο. Αυτό όμως μπορεί να γίνει γιγάντιος πονοκέφαλος για κάποιον που ξεκινά και δεν έχει ιδέα από τις τιμές στην αγορά. Πόσο να χρεώσεις, πώς να χρεώσεις και τι ποσό έχει συνηθίσει ο πελάτης σου να πληρώνει;

Να παρατήσω τη δουλειά μου;

Η δουλειά απ΄το σπίτι και γενικά η δική σου δουλειά, είναι ένα όνειρο που επιτέλους καταφέρνεις κάπως να δρομολογήσεις. Πότε όμως είναι καλό να παραιτηθείς από την μόνιμη δουλειά σου και πότε όχι;

Κάνε τα γραπτά σου να ξεχωρίζουν

Το δικό σου κείμενο, οφείλει να ξεχωρίσει ακόμη κι αν μιλάει για το πιο βαρετό πράγμα. Διότι μόνο έτσι θα έχεις δουλειά. Εκτός από τα βασικά λοιπόν, που οφείλεις να τηρείς για να είναι σωστό το κείμενό σου, υπάρχουν και μερικά άλλα πράγματα που ίσως σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.

Απέφυγε αυτά τα λάθη ως freelancer

Ρίξε μια ματιά σε μερικά σημαντικά λάθη που ίσως κάνεις ως freelancer είτε σε σχέση με τους πελάτες σου, είτε με το περιβάλλον εργασίας ή ακόμη με τις χρεώσεις και τον τρόπο που κάνεις την ίδια τη δουλειά σου.

Θα ψώνιζες ποτέ από ανορθόγραφο e-shop;

Ένα e-shop ή μια επαγγελματική σελίδα με λάθη ή ατέλειες, συνειρμικά, υποσυνείδητα και ακαριαία θα διώξει τους περισσότερους πελάτες ή δυνητικούς πελάτες, από όσους τα εντοπίσουν.

SEO για συγγραφείς και αρθρογράφους. Οι κανόνες και οι τεχνικές.

Μάθε με απλά λόγια τί σημαίνει και πώς εφαρμόζεται το SEO από συγγραφείς και πώς να ξεχωρίσεις γράφοντας κείμενα φιλικά για τις μηχανές αναζήτησης αλλά πρωτίστως, για τους αναγνώστες.

 

Για την πρόοδό σου, τις επιτυχίες, τις απορίες σου και οτιδήποτε θέλεις να μοιραστείς ή να αναλύσω, τα σχόλια είναι πάντοτε ανοιχτά ή μπορείς να μπεις στο γκρουπ Μεταξύ γραφιάδων by LWE και να πάρεις άμεσα απαντήσεις από τους γραφιάδες της παρέας.
 Καλή επιτυχία!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *