Writing jobs – οι αγγελίες της εβδομάδας για γράψιμο

Το ινσάιτ:
Μην τρομοκρατείσαι από τα κατεβατά ή τα δύσκολα που ζητούν για τη θέση του κειμενογράφου/ αρθρογράφου/ δημιουργού περιεχομένου. Αν έχεις το 80% αυτών που ζητά μια αγγελία για γράψιμο, ακόμη κι αν δεν έχεις ιδέα για το αντικείμενο, θα ανταπεξέλθεις μια χαρά. Απομυθοποίησε λιγάκι το επάγγελμα και τη φασαρία γύρω από αυτό, άλλωστε από τους μισθούς που παίζουν θα έπρεπε να σου είχε ήδη κόψει. 😉

Το κράξιμο:
Τώρα που τα κείμενα αυξάνουν και πληθαίνουν απελπιστικά πολύ και στην ελληνική, αναγκαστικά η ζήτηση για κείμενα θα αυξηθεί και θα γίνει πιο απαιτητική διότι σε λίγο θα είναι αδύνατο κάποιος να ξεχωρίσει δημοσιεύοντας τα ίδια, φτωχά και καθόλου ενδιαφέροντα κείμενα. Παρόλα αυτά οι αγγελίες για γράψιμο συνεχίζουν να είναι ελάχιστες. ΚΡΑ!

Τα καλά νέα:
Επικοινωνούν μαζί μου καθημερινά άνθρωποι που δεν είχαν ιδέα πως ο καθένας μπορεί να κάνει το γράψιμο επάγγελμα. Και το καλύτερο, βρήκαν ήδη τις πρώτες τους δουλειές!

Πάμε λοιπόν:

Οι αγγελίες της εβδομάδας, που ξεχώρισα και σου προτείνω για bloggers, αρθρογράφους, μεταφραστές, κειμενογράφους, δημοσιογράφους και γενικά, συγγραφείς. Πρόκειται για γράψιμο ως υπάλληλος ή εξ αποστάσεως, για πλήρη και μερική απασχόληση ή ανά project.

Στα Ελληνικά

Part time – freelancer δημιουργός περιεχομένου για το Bongo Group

Φαίνεται καλή περίπτωση και μπορείς να δουλεύεις από το σπίτι. Θέλουν τουλάχιστον 16 ώρες δουλειά από εσένα την εβδομάδα και λίγες ώρες το Σαββατοκύριακο. Δες όλη την αγγελία εδώ και επειδή είναι πρόσφατη μην αργήσεις να στείλεις εδώ: evdokia@crowdmobile.com

Κειμενογράφος για το Paloma Tours

Ζητά άρθρα και δημιουργική κειμενογραφία αλλά ΑΥΣΤΗΡΩΣ (ναι, με κεφαλαία) ως 35 ετών. Ρίξε μια ματιά και αν δεν έχεις υποπέσει στο τρομερό αμάρτημα να έχεις γεννηθεί λίγο νωρίτερα, στείλε. 😀
Περισσότερα, εδώ.

Κειμενογράφος στην MullenLowe Athens

Θέλει πεπειραμένους κειμενογράφους και μάλιστα σε μεγάλες διαφημιστικές ή τέλος πάντων που να ξέρουν από concept, πίεση, τρελούς όγκους και χρόνους. Μπίζνες ας γιούζουαλ δηλαδή, μη σκιάζεσαι. Δες το εδώ

 

Κειμενογράφος για Lidl – Θεσσαλονίκη

Αν ξέρεις Γερμανικά, μένεις Θεσσαλονίκη και δεν χαλιέσαι με τα 1.000€ μικτά, τότε μάλλον θα σου αρέσει αυτή η αγγελία. Δες την όμως όλη πρώτα, εδώ.

 

Freelance Αρθρογράφοι για το Unboxious Guru

Θέλουν άρθρα για διάφορα θέματα όπως τεχνολογία και gaming αλλά αν κατάλαβα καλά πληρώνεσαι σε είδος και ταξίδια; Τεσπα, ξεκαθάρισέ το μαζί τους αφού δεις την αγγελία εδώ
 Στα Αγγλικά

Acne Treatment , Skin Care & Beauty Blogger

Looking for bloggers who can write 2-3 times per week on the following topics: natural acne treatment, natural skin care, healthy eating (green smoothies, diets, nutrition, harmful foods). Pay $30/1000 words.
Δες περισσότερα

 

Weekly Computer Repair/Technology Blogger

Looking for a blogger who has SEO experience and personal experience with technology & computers. I own a computer repair business and my goal is to feature content centered around “computer repair” .
Δες περισσότερα

Remote Comedy Writers

We are looking for freelance writers to write additional quizzes for www.knozen.com. We’ll pay $100 per (accepted) quiz.
Δες περισσότερα

UPDATE: Δες εδώ τις νέες ανανεωμένες αγγελίες

!Αν έχεις άγνωστες λέξεις δες εδώ τη βασική ορολογία της δουλειάς μας και μάθε στα γρήγορα τις πρακτικές SEO και πώς να γράφεις κείμενα φιλικά στις μηχανές αναζήτησης.

!Πριν στείλεις βιογραφικό και δείγματα, μάθε τί κάνει ένα άρθρο αποτελεσματικό και τη βασική του φόρμα!

 
Για την πρόοδό σου, τις επιτυχίες, τις απορίες σου και οτιδήποτε θέλεις να μοιραστείς ή να αναλύσω, τα σχόλια είναι πάντοτε ανοιχτά ή μπορείς να μπεις στο γκρουπ Μεταξύ γραφιάδων by LWE και να πάρεις άμεσα απαντήσεις από τους γραφιάδες της παρέας.

Τί έγινε, είχες καμιά επιτυχία; Για την πρόοδό σου, τις επιτυχίες, τις απορίες σου και οτιδήποτε θέλεις να μοιραστείς ή να αναλύσω, τα σχόλια είναι πάντοτε ανοιχτά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *